Kerti pad, lóca

  • Anyaga: kezeletlen fenyő, lehetőséget nyújtva bármilyen felületkezelés alkalmazására, így bátran tetszőlegesen színezhető.
  • Mérete: 123,5×42,5×81 cm. A termék lapra szerelten van csomagolva, szállítás szempontjából nagyon kis helyet foglal.
  • 1 év garanciát vállalunk a termékre.

Fa kerti pad a harmónia szolgálatában

A tavasz érkezésével kiváló lehetőségünk nyílik arra, hogy egyre több időt tölthessünk a szabadban. Azonban, ha nincs kedvünk kimozdulni a családi ház berkeiből, kiváló lehetőség, ha az udvarunkon élvezzük a természet lágy ölét. Így nem kell mást tennünk, mint beszerezni egy fa kerti padot.

A fa kerti pad mellett az első számú érv, hogy alapanyagának köszönhetően tökéletes harmóniában áll a természettel, így nem kell attól tartanunk, hogy nem illeszkedik környezetéhez. Rusztikus színeinek köszönhetően nem töri meg a természet színeit, hanem egyensúlyt tart fenn vele.

Gondoljunk csak bele, hogy milyen kellemes időtöltés, amikor egy fárasztó nap után kiülünk a kerti padunkra kedvenc könyvünkkel, továbbá kiváló lehetőséget nyújt a hétvégi relaxálásra is vagy az esti beszélgetésekre. Manapság számos típussal találkozhatunk a fa kerti padok között is, így könnyedén megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelőt. A fa egyik fontos jellemzője, hogy a megfelelő lekezelés után hosszútávon, éveken keresztül is képes megőrizni tartósan szépségét, stabilitását.

Ha Ön is meghitt, harmonikus kikapcsolódást keres a kertjébe, akkor feltétlenül tekintse meg fa kerti pad kínálatunkat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kerti pad