Junior íróasztal – Társ a hatékony tanulásban

Fenyő Amália íróasztal

Megnevezés:Fenyő Amália íróasztal
Rusztikus,fenyőfából készült parasztbútor.
Anyaga fenyő,felületkezelése antik hatású pácolással történik.
Méret:110x60x76
Termékeinket a bensőséges hangulat és a harmónia jegyében gyártjuk.

Egy gyerekszoba alapvető bútorai közé tartozik az íróasztal. Ez nem véletlen, hiszen a legtöbb fiatal az általános iskolától kezdve a középiskolán át az egyetemig közel 20 évig koptatja az iskolapadot és vele együtt a leckeírásra, tanulásra szánt íróasztalt. Ezért érdemes minőségi darabot választani, lehetőleg fa bútort.

Az általunk forgalmazott, valódi fenyőfából készült junior íróasztalok nem csupán dekoratív bútorok, de időtállóak is. Megfelelő helyet biztosítanak a hatékony tanuláshoz, házi feladat íráshoz, de olvasáshoz is és a számítógépet, lap topot is tárolhatják rajtuk a fiatalok. Egy íróasztalnál ülve tanulni sokkal célravezetőbb, hiszen a kanapén, ágyon elnyúlva elálmosodik a gyerek és elkalandozik a figyelme. Egy fa bútor hasznos, értékes, szép és akár több generáción keresztül is képes szolgálni a családot. Ápolása egyszerű, nem igényel különösebb pénz- vagy időbefektetést, de a fenyő ezt a minimális ápolást is meghálálja.

Döntsön a fából készült junior íróasztal mellett és válassza a legjobbat gyermekének és az egész családnak!

Rusztikus íróasztal az elegancia és stílus jegyében

Fenyő Noémi íróasztal

Megnevezés:Fenyő Noémi íróasztal
Rusztikus,fenyőfából készült parasztbútor.
Anyaga fenyő,felületkezelése antik hatású pácolással történik.
Méret:100x55x78
Termékeinket a bensőséges hangulat és a harmónia jegyében gyártjuk.

A rusztikus fenyő bútorok sokak ízlésébe tökéletesen beleillenek, ami nem véletlen, hiszen a klasszikus színek és formák sosem jelenthetnek rossz döntést. Az antik hatású bútorok iránti érdeklődés szinte szüntelenül magas. De az antik bútorok között is talán a legklasszikusabb hangulatot kiváltó elemek az íróasztalok.

Egy antik hatású fa íróasztal mindenképp magára vonzza a figyelmet egy helyiségben, ami tökéletesen érthető, ha egyedi megjelenését vesszük alapul. A rusztikus fenyő bútorok szerelmesei számos munkaórájukat vagy olvasással, számítógépezéssel töltött idejüket tehetik kellemesebbé, ha egy ilyen íróasztalt választanak.

Amennyiben Ön is a rusztikus fenyő bútorok és antik darabok szerelmese, ne keressen tovább, mert megtalálta a tökéletes íróasztalt! Ha nálunk vásárol, a stílus, az elegancia és a minőség nem lehet kérdés, ahogy a kedvező ár sem! Szerezze be nálunk rusztikus fenyő bútorait, és tegyen szert egy új, tökéletesen megmunkált antik hatású íróasztalra!